HLPjuristen voor vastgoedprojecten

Merwedekanaalzone Utrecht

13-02-2018

Holland Legal Partners heeft de opdracht gekregen om namens de gemeente Utrecht de anterieure overeenkomst op te stellen voor de ontwikkeling van de Merwedekanaalzone, deelgebied 5, en daarnaast tevens de gemeente Utrecht te vertegenwoordigen in de onderhandelingen over de samenwerkingsovereenkomst met de eigenaren in het gebied.


Zuidgebouw Het Platform Utrecht

07-12-2015

De gemeente Utrecht en ABC Vastgoed hebben 25 november 2015 de Bilaterale Ontwikkel Overeenkomst (BOO) voor het Zuidgebouw ondertekend. Een mooie mijlpaal van een intensief verkoopproces. HLP trad op voor de gemeente Utrecht in deze verkoopprocedure en bij deze ontwikkelovereenkomst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcus Ysbrandy.


Verkoop locatie Weezenlanden

10-06-2013

De koopovereenkomst tussen de Stichting Isala Klinieken en Novaform Vastgoedontwikkelaars voor de locatie Weezenlanden te Zwolle is gereed. HLP adviseerde de verkopende partij de Stichting Isala Klinieken te Zwolle tezamen met de Stec groep te Arnhem, die de financiële en procesmatige aspecten van de transactie voor haar rekening heeft genomen.